Noi iti promovam afacerea!

Inscriere noua

PROMOVEAZĂ-ȚI AFACEREA — GRATUIT!

Cauți o categorie?

Ce categorie cauti?

Recomandate

Stickere Personalizate Auto - Moto si diverse incepand de la 5 lei. Autocolant si abtibild tuning masini , motoare. Folosim doar folie de inalta...

Catalog firme si companii din Romania structurate pe domenii de activitate. GhidWWW va pune la dispozitie: Director...

BebeMures.Ro va pune la dispozitie produse de calitate pentru nou-nascuți și copii până la 4 ani. La noi puteți găsi articole de care...

Panouri Solare - Parc Solar Fotovoltaic | Fomco Solar

Title
Panouri Solare - Parc Solar Fotovoltaic | Fomco Solar
Category
Afaceri-Comert
Cont
FomcoSolarSystems
Clicks
1
Added on
Dec 21, 2017
Pagerank
Not Ranked

SC Fomco Solar Systems, din anul 2011, s-a axat pe proiectarea, execuția și exploatarea sistemelor Fotovoltaice, atât industriale (montate pe câmp deschis și acoperișuri), cât și rezidențiale. Am angajat ingineri de profil, am participat la diferite școlarizări în străinătate și am dezvoltat câteva proiecte fotovoltaice în țară. Oferim consultanță, proiectare, execuție, punere în funcțiune și mentenanța parcurilor fotovoltaice de diferite dimensiuni.

La începutul anului 2011 am proiectat și executat primul nostru proiect de sistem fotovoltaic de 55 KW. Sistemul este montat pe acoperiș la sediul firmei noastre și a fost conectat la sistemul național electric la începutul anului 2012.

Proiectul cheie din istoria Fomco Solar System:

În data de 12 octombrie 2012, în localitatea Chirileu din judeţul Mureş, fiind finalizate lucrările, am inaugurat propriul nostru parc solar, care în acel moment a fost cel mai mare parc fotovoltaic funcţional în Romania și conectat la Sistemul Energetic National.

În total, proiectul amplasat pe 8 hectare de teren agricol, (echivalentul a aproape 10 terenuri de fotbal) este compus din 15.456 de panouri solare cu o putere instalată de 3,63 MW.

Valoarea investiţiei se ridică la 4,5 milioane de euro, fiind realizată de compania Fomco Solar Systems. Recuperarea acestei investiţii ar putea avea loc în următorii 5-6 ani, ţinând cont de schema foarte generoasă de susţinere a energiei solare pusă la dispoziţie de statul român. Potrivit datelor disponibile până la data realizării investiţiei de mai sus, în România funcţionau patru parcuri solare cu o capacitate totală de 5,2 MW.

Cifre Cheie

• Capacitatea instalată: 3,63 MWh
• Capacitate utilă: 3.2 MWh
• Suprafaţă teren: 8 ha
• Componenţă: 15.456 panouri solare, cu o putere de 235 W fiecare, 8 invertoare de 400kW fiecare, folosite pentru alimentarea la reţea
• Producţie estimată: pe o perioada de 1 an se estimează o producţie de aproximativ 3.750 MWh.

Obiectivul principal al Fomco Solar Systems este de a oferi partenerilor, investitorilor în proiecte fotovoltaice soluții și servicii de ultimă generație,  eficiente, de bună calitate, care este de încredere, la prețuri competitive. Dorim să încurajăm investițiile în acest sector energetic și avem convingerea că prin aceasta vom contribui atât la protejarea și conservarea mediului înconjurător, cât și la creșterea eficienței companiilor.

Adresa
str. Principală, Nr. 801/E
Oras
Cristesti
Cod postal
547185
Sector/Judet
Mures
Tara
Romania

Youtube Video

Statistici Alexa

Cele mai cautate

alphaSearch - searched 833 times

Inregistrari: 0

Categories: 0

mobilier - searched 631 times

Inregistrari: 6

Categories: 2

stiri kanal d... - searched 396 times

Inregistrari: 48

Categories: 65

servicii it - searched 369 times

Inregistrari: 43

Categories: 48

craciun.viplus.ro - searched 172 times

Inregistrari: 0

Categories: 0

Trafic Alexa

Publicitate

Calendar

October 2018
SunMonTueWedThuFriSat
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

Despre

Directoarele web sunt cataloage de resurse de pe internet, fiind specializate în categorizarea și clasificarea site-urilor, structurate pe categorii și subcategorii destinate să acopere toate sau o parte din interesele vizitatorilor.
Directoarele web sunt metode bune de a găsi parteneri de afaceri, prin înscrieri, site-ul va fi listat într-o anumită categorie din directorul web cu descriere și date de contact.

Rezultate mai bune?

Înscrierea în directoare web trebuie făcuta manual. Daca veți folosi programe automate sau semi-automate riscați ca site-ul să nu fie înscris corect, respectiv ca site-ul să nu fie aprobat/afișat în directoarele web.
Feriți-vă de directoare web care par a fi ferme de link-uri sau care ar putea face parte din rețele de site-uri care ar putea fi penalizate de Google.

De ce noi?

Verificăm de fiecare dată toate datele completate în formularul de înscriere și efectuăm modificări acolo unde este nevoie pentru a ne asigura că înscrierea va fi facută cât mai bine și că site-ul tău va beneficia de rezultatele cât mai bune.
Având în vedere volumul și experiența mare în înscrieri pe o avem, operatorii noștri reușesc să obțină o rată foarte bună de acceptare.

Contact

Dacă aveți întrebări sau sugestii, nu ezitați să ne contactați.

Utilizând formularul de contact click aici.


Top