Noi iti promovam afacerea!

Inscriere noua

PROMOVEAZĂ-ȚI AFACEREA — GRATUIT!

Cauți o categorie?

Ce categorie cauti?

Recomandate

Catalog firme si companii din Romania structurate pe domenii de activitate. GhidWWW va pune la dispozitie: Director...

BebeMures.Ro va pune la dispozitie produse de calitate pentru nou-nascuți și copii până la 4 ani. La noi puteți găsi articole de care...

Restaurant Pensiune Lyra - mese festive, evenimente, cazare Targu Mures - DN13 - RestaurantLyra.ro

Pentru noi, este important să vă simțiți bine! De aceea, pe lângă mâncarea gustoasă, acordăm atenție deosebită și servirii ireproșabile. Personalul nostru este amabil și vă stă la dispoziție pentru a vă convinge de calitatea serviciilor. Pentru noi, cea mai bună carte de vizită sunt clienții mulțumiți. Părerile lor stau mărturie în cartea de oaspeți a restaurantului. Dacă ne-ați trecut deja pragul, vă invităm să ne împărtășiți experiența dumneavoastră aici, iar în cazul în care n-ați făcut-o încă, vă invităm cu căldură să deveniți unul dintre clienții noștri!

Trimiteți un SMS la 0749 027 726 spuneți-vă părerea despre mâncare, servire, atmosferă sau orice alt lucru pe care îl remarcați la noi. Vă rugăm să specificați numărul mesei. Mesajul va rămâne anonim și va ajunge direct la conducerea unității. Vă mulțumim!

Adresa
Dn.13, Calea Sighisoarei 209g
Oras
Corunca
Sector/Judet
Mures
Tara
Romania
Nr de Contact
+40 (0)265 333 090

Statistici Alexa

Cele mai cautate

mobilier - searched 560 times

Inregistrari: 6

Categories: 2

alphaSearch - searched 434 times

Inregistrari: 0

Categories: 0

stiri kanal d... - searched 234 times

Inregistrari: 62

Categories: 65

servicii it - searched 210 times

Inregistrari: 51

Categories: 48

craciun.viplus.ro - searched 91 times

Inregistrari: 0

Categories: 0

Trafic Alexa

Publicitate

Calendar

April 2018
SunMonTueWedThuFriSat
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

Despre

Directoarele web sunt cataloage de resurse de pe internet, fiind specializate în categorizarea și clasificarea site-urilor, structurate pe categorii și subcategorii destinate să acopere toate sau o parte din interesele vizitatorilor.
Directoarele web sunt metode bune de a găsi parteneri de afaceri, prin înscrieri, site-ul va fi listat într-o anumită categorie din directorul web cu descriere și date de contact.

Rezultate mai bune?

Înscrierea în directoare web trebuie făcuta manual. Daca veți folosi programe automate sau semi-automate riscați ca site-ul să nu fie înscris corect, respectiv ca site-ul să nu fie aprobat/afișat în directoarele web.
Feriți-vă de directoare web care par a fi ferme de link-uri sau care ar putea face parte din rețele de site-uri care ar putea fi penalizate de Google.

De ce noi?

Verificăm de fiecare dată toate datele completate în formularul de înscriere și efectuăm modificări acolo unde este nevoie pentru a ne asigura că înscrierea va fi facută cât mai bine și că site-ul tău va beneficia de rezultatele cât mai bune.
Având în vedere volumul și experiența mare în înscrieri pe o avem, operatorii noștri reușesc să obțină o rată foarte bună de acceptare.

Contact

Dacă aveți întrebări sau sugestii, nu ezitați să ne contactați.

Utilizând formularul de contact click aici.


Top