Noi iti promovam afacerea!

Inscriere noua

PROMOVEAZĂ-ȚI AFACEREA — GRATUIT!

Cauți o categorie?

Ce categorie cauti?

Recomandate

Stickere Personalizate Auto - Moto si diverse incepand de la 5 lei. Autocolant si abtibild tuning masini , motoare. Folosim doar folie de inalta...

BebeMures.Ro va pune la dispozitie produse de calitate pentru nou-nascuți și copii până la 4 ani. La noi puteți găsi articole de care...

Catalog firme si companii din Romania structurate pe domenii de activitate. GhidWWW va pune la dispozitie: Director...

Flash Online | Anunturi de mica publicitate, online, dar si pe hirtie

Title
Flash Online | Anunturi de mica publicitate, online, dar si pe hirtie
Category
Ziare / Stiri, Mass media
Clicks
1
Added on
Jan 9, 2018
Pagerank
Not Ranked

Într-o lume în permanentă transformare, nevoia de informaţie şi publicitate a devenit esenţială pentru succesul în afaceri. Mass-media a cunoscut o dezvoltare fără precedent şi, din multitudinea de oferte de publicitate e necesar să fie alese cele mai bune. Societăţile comerciale ştiu că succesul lor depinde adeseori de inspiraţia în alegerea partenerilor de care au nevoie într-un domeniul lor de activitate.

Înfiinţat în anul 1998, săptămânalul FLASH a devenit în foarte scurt timp liderul de piaţă în topul difuzării ziarelor locale pe segmentul de mare şi mică publicitate, poziţie pe care se situează şi în prezent. Considerăm că există suficiente argumente pentru a alege ca partener media publicaţia FLASH şi din acest motiv vă prezentăm câteva dintre avantajele colaborării cu firma noastră:

  • Publicaţia noastră are un număr mare de cititori din rândul tuturor categoriilor sociale şi a categoriilor de vârstă.
  • Un număr  de peste 25.000 de ziare vândute lunar în municipiul Tîrgu Mureş şi în celelalte localităţi ale judeţului.
  • Avem peste 300 de abonamente distribuite la agenţi economici din judeţul Mureş care au spaţiu publicitar contractat în ziarul FLASH.
  • Suntem cunoscuţi şi pe Internet prin adresa de web http://www.flash-online.ro, unde suntem accesaţi lunar de peste 50.000 de vizitatori. Site-ul e prezent pe primele poziţii la orice căutare în motorul de căutare GOOGLE a cuvântului flash, cuvânt care poate fi asociat cu orice alt cuvânt. Principalul avantaj este o rată de afişare foarte mare a reclamelor sau a anunţurilor preferenţiale în paginile structurate pe domenii, fapt ce ajută foarte mult la promovarea firmei pe care o administraţi. Scopul final este atragerea de către dvs. a potenţialilor clienţi sau colaboratori.
  • Avem cel mai amplu format (80 pagini în format A3, din care 16 cu opţiune de inserţie a reclamelor în 2 culori: roşu-negru).
Adresa
Str. Tuşnad, nr.2/31; nr.2/3
Oras
Targu Mures
Cod postal
540027
Sector/Judet
Mures
Tara
Romania
Nr de Contact
+40 (0)265 265 691

Statistici Alexa

Cele mai cautate

alphaSearch - searched 833 times

Inregistrari: 0

Categories: 0

mobilier - searched 631 times

Inregistrari: 6

Categories: 2

stiri kanal d... - searched 396 times

Inregistrari: 48

Categories: 65

servicii it - searched 370 times

Inregistrari: 43

Categories: 48

craciun.viplus.ro - searched 172 times

Inregistrari: 0

Categories: 0

Trafic Alexa

Publicitate

Calendar

October 2018
SunMonTueWedThuFriSat
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

Despre

Directoarele web sunt cataloage de resurse de pe internet, fiind specializate în categorizarea și clasificarea site-urilor, structurate pe categorii și subcategorii destinate să acopere toate sau o parte din interesele vizitatorilor.
Directoarele web sunt metode bune de a găsi parteneri de afaceri, prin înscrieri, site-ul va fi listat într-o anumită categorie din directorul web cu descriere și date de contact.

Rezultate mai bune?

Înscrierea în directoare web trebuie făcuta manual. Daca veți folosi programe automate sau semi-automate riscați ca site-ul să nu fie înscris corect, respectiv ca site-ul să nu fie aprobat/afișat în directoarele web.
Feriți-vă de directoare web care par a fi ferme de link-uri sau care ar putea face parte din rețele de site-uri care ar putea fi penalizate de Google.

De ce noi?

Verificăm de fiecare dată toate datele completate în formularul de înscriere și efectuăm modificări acolo unde este nevoie pentru a ne asigura că înscrierea va fi facută cât mai bine și că site-ul tău va beneficia de rezultatele cât mai bune.
Având în vedere volumul și experiența mare în înscrieri pe o avem, operatorii noștri reușesc să obțină o rată foarte bună de acceptare.

Contact

Dacă aveți întrebări sau sugestii, nu ezitați să ne contactați.

Utilizând formularul de contact click aici.


Top