Noi iti promovam afacerea!

Inscriere noua

PROMOVEAZĂ-ȚI AFACEREA — GRATUIT!

Cauți o categorie?

Ce categorie cauti?

Recomandate

BebeMures.Ro va pune la dispozitie produse de calitate pentru nou-nascuți și copii până la 4 ani. La noi puteți găsi articole de care...

Catalog firme si companii din Romania structurate pe domenii de activitate. GhidWWW va pune la dispozitie: Director...

Stickere Personalizate Auto - Moto si diverse incepand de la 5 lei. Autocolant si abtibild tuning masini , motoare. Folosim doar folie de inalta...

CDI - Companie de Transport Persoane

Title
CDI - Companie de Transport Persoane
Category
Transport persoane / Turism si Transporturi
Clicks
1
Added on
Jan 9, 2018
Pagerank
Not Ranked

CDI - TRANSPORT INTERN SI INTERNATIONAL

CDI se numără printre cele mai mari companii de transport persoane din România, acoperind, în prezent, cele mai importante trasee interjudețene și urbane pe rute cu plecare din București, Brașov, Bistrița și Oradea, către orașe importante din țară.

Secretul succesului stă în strategia de dezvoltare a companiei, în organizarea temeinică, precum și în munca depusă de echipa CDI pentru a asigura siguranță și ritmicitatea curselor, respectarea orelor din programul de transport, fidelizarea călătoriilor.

După primele trasee spre Brașov și Craiova, CDI s-a extins treptat și în restul țării, având curse pe rutele:

 • București – Râmnicu Vâlcea – Tg. Jiu
 • București -Craiova – Tg.  Jiu
 • București – Drobeta Turnu Severin
 • București – Zimnicea
 • București – Tulcea
 • București – Medgidia
 • București – Brașov – Sighișoara -Târgu-Mureș
 • București – Breaza
 • București – Pitești
 • București – Bacău – Piatra-Neamț
 •  

dar și plecări din Oradea (Oradea – Arad – Timișoara, Oradea – Satu Mare – Baia Mare) și din Bistrița (Bistrița – Cluj-Napoca – Oradea, Bistrița -Târgu Mureș – Brașov, Bistrița – Baia Mare – Satu Mare, Bistrița – Sighișoara -Sibiu și Bistrița – Suceava – Botoșani, Bistrița – Zalău). Majoritatea traseelor nu au fost doar o simplă alternativă la calea ferată, ci o soluție prin care se economisea timp. Cu CDI poți ajunge din Zimnicea la Satu Mare sau din Oradea la Tulcea, Bucureștiul fiind un punct nodal în rețeaua noastră de trasee.

Strategia CDI a fost de a testa traseele cu doar câteva curse pe zi. În funcție de cerințele călătorilor, intervalele de timp între curse au fost micșorate, a fost suplimentat numărul de mașini, prețul biletului a scăzut, făcând atfel față concurenței.

Orarul de plecare al autovehiculelor în cursă a fost făcut în așa fel încât pasagerii să plece în cursă aproape la orice oră doresc.

CDI dispune de o ofertă variată atât din punct de vedere al mărcilor, dar mai ales în ceea ce privește modul de tarifare, astfel încât, în funcție de dorința sa, clientul poate opta pentru varianta cea mai ieftină, dar și cea mai confortabilă, stabilind împreună care este cel mai scurt și mai rapid traseu.

Adresa
Electronicii nr. 48
Oras
Bucuresti
Sector/Judet
Sector 2
Tara
Romania
Nr de Contact
+40 (0)722 418 886

Statistici Alexa

Cele mai cautate

alphaSearch - searched 833 times

Inregistrari: 0

Categories: 0

mobilier - searched 631 times

Inregistrari: 6

Categories: 2

stiri kanal d... - searched 395 times

Inregistrari: 48

Categories: 65

servicii it - searched 368 times

Inregistrari: 43

Categories: 48

craciun.viplus.ro - searched 172 times

Inregistrari: 0

Categories: 0

Trafic Alexa

Publicitate

Calendar

October 2018
SunMonTueWedThuFriSat
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

Despre

Directoarele web sunt cataloage de resurse de pe internet, fiind specializate în categorizarea și clasificarea site-urilor, structurate pe categorii și subcategorii destinate să acopere toate sau o parte din interesele vizitatorilor.
Directoarele web sunt metode bune de a găsi parteneri de afaceri, prin înscrieri, site-ul va fi listat într-o anumită categorie din directorul web cu descriere și date de contact.

Rezultate mai bune?

Înscrierea în directoare web trebuie făcuta manual. Daca veți folosi programe automate sau semi-automate riscați ca site-ul să nu fie înscris corect, respectiv ca site-ul să nu fie aprobat/afișat în directoarele web.
Feriți-vă de directoare web care par a fi ferme de link-uri sau care ar putea face parte din rețele de site-uri care ar putea fi penalizate de Google.

De ce noi?

Verificăm de fiecare dată toate datele completate în formularul de înscriere și efectuăm modificări acolo unde este nevoie pentru a ne asigura că înscrierea va fi facută cât mai bine și că site-ul tău va beneficia de rezultatele cât mai bune.
Având în vedere volumul și experiența mare în înscrieri pe o avem, operatorii noștri reușesc să obțină o rată foarte bună de acceptare.

Contact

Dacă aveți întrebări sau sugestii, nu ezitați să ne contactați.

Utilizând formularul de contact click aici.


Top