Noi iti promovam afacerea!

Inscriere noua

PROMOVEAZĂ-ȚI AFACEREA — GRATUIT!

Cauți o categorie?

Ce categorie cauti?

Recomandate

Catalog firme si companii din Romania structurate pe domenii de activitate. GhidWWW va pune la dispozitie: Director...

BebeMures.Ro va pune la dispozitie produse de calitate pentru nou-nascuți și copii până la 4 ani. La noi puteți găsi articole de care...

Ce este un director Web?

postat pe Dec 14, 2017 by Admin

Un Web director sau catalog de Internet sau catalog web (în engleză: Web directory) este un catalog de resurse de pe Internet specializat în legături (hiperlinkuri) către alte site-uri, categorizarea  și clasificarea acestora. Cataloagele de Internet permit webmaster-ilor să indice un sit nou spre a fi adăugat drept resursă în categoria relevantă.

Directoarele web reprezintă una dintre cele mai eficiente resurse de link building. Pentru a ajunge pe primele poziții din Google, un site are nevoie de cât mai multe legături (link-uri) către el. Aceste link-uri se pot obține prin înscrierea în directoare web, articole postate pe alte site-uri, etc.

Un catalog de Internet nu este un motor de căutare și nu se bazează pe cuvinte cheie, ci afișează rezultate în funcție de categorii, subcategorii și descriere.

Directoarele web sunt metode bune de a găsi parteneri de afaceri, prin înscrieri, site-ul va fi listat într-o anumită categorie din directorul web cu descriere și date de contact.

Un director web, este un site web cu o listă de site-uri clasificate. Clasificarea este de obicei structurata pe categorii, destinate să acopere toate sau o parte din interesele vizitatorilor. Fiecare categorie conține: subcategorii pentru aspecte mai avansate ale unui subiect dat; de hyperlink-uri către site-uri, completate de o descriere.

Comments

Lasa un comentariu

chars min: 10 / chars max: 1000

captchaIntrodu literele din imagine
Click pe imagine pentru a regenera.

Cele mai cautate

alphaSearch - searched 111 times

Inregistrari: 0

Categories: 0

servicii it - searched 36 times

Inregistrari: 71

Categories: 48

stiri kanal d... - searched 34 times

Inregistrari: 83

Categories: 65

mobilier - searched 26 times

Inregistrari: 5

Categories: 2

craciun.viplus.ro - searched 16 times

Inregistrari: 0

Categories: 0

Publicitate

Calendar

January 2018
SunMonTueWedThuFriSat
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

Despre

Directoarele web sunt cataloage de resurse de pe internet, fiind specializate în categorizarea și clasificarea site-urilor, structurate pe categorii și subcategorii destinate să acopere toate sau o parte din interesele vizitatorilor.
Directoarele web sunt metode bune de a găsi parteneri de afaceri, prin înscrieri, site-ul va fi listat într-o anumită categorie din directorul web cu descriere și date de contact.

Rezultate mai bune?

Înscrierea în directoare web trebuie făcuta manual. Daca veți folosi programe automate sau semi-automate riscați ca site-ul să nu fie înscris corect, respectiv ca site-ul să nu fie aprobat/afișat în directoarele web.
Feriți-vă de directoare web care par a fi ferme de link-uri sau care ar putea face parte din rețele de site-uri care ar putea fi penalizate de Google.

De ce noi?

Verificăm de fiecare dată toate datele completate în formularul de înscriere și efectuăm modificări acolo unde este nevoie pentru a ne asigura că înscrierea va fi facută cât mai bine și că site-ul tău va beneficia de rezultatele cât mai bune.
Având în vedere volumul și experiența mare în înscrieri pe o avem, operatorii noștri reușesc să obțină o rată foarte bună de acceptare.

Contact

Dacă aveți întrebări sau sugestii, nu ezitați să ne contactați.

Utilizând formularul de contact click aici.


Top