Noi iti promovam afacerea!

Inscriere noua

PROMOVEAZĂ-ȚI AFACEREA — GRATUIT!

Cauți o categorie?

Ce categorie cauti?

Recomandate

Catalog firme si companii din Romania structurate pe domenii de activitate. GhidWWW va pune la dispozitie: Director...

BebeMures.Ro va pune la dispozitie produse de calitate pentru nou-nascuți și copii până la 4 ani. La noi puteți găsi articole de care...

Stickere Personalizate Auto - Moto si diverse incepand de la 5 lei. Autocolant si abtibild tuning masini , motoare. Folosim doar folie de inalta...

Cum obții rezultatele cele mai bune?

postat pe Dec 14, 2017 by Admin

Înscrierea în directoare web trebuie făcuta manual. Dacă veți folosi programe automate sau semi-automate riscați ca site-ul să nu fie înscris corect, respectiv ca site-ul să nu fie aprobat și/sau afișat în directoarele respective.

Selectați cu atenție directoarele web în care faceți înscrierea, nu recomandăm înscrierea în directoare web ce obligă introducerea unui link reciproc sau postări de iconițe, bannere etc. deoarece nu este eficientă și ar putea afecta designul site-ului iar crearea unei pagini speciale pentru aceste linkuri poate avea consecințe mai grave asupra site-ului

Există foarte multe ipoteze neavizate privind termenul "ideal" de a face o inscriere în directoare web, însă cert este că nu există o informație oficială sau exactă pentru un astfel de proces. Practic, dacă veți înscrie într-o singură zi site-ul în 200 de directoare web, validarea și afișarea site-ului, respectiv indexarea link-ului trimis de director către site-ul înscris poate dura între 2 zile și până la 8-12 săptămâni pe anumite site-uri care au un volum mare de înscrieri, astfel link-urile se obțin natural, pe o perioadă mai lungă de timp. În concluzie înscrieți corect și manual, iar Google nu va penaliza site-ul dumneavoastră.

Feriți-vă de directoare web care par a fi ferme de link-uri sau care ar putea face parte din rețele de site-uri care ar putea fi penalizate de Google.

Oferiți descrieri ample și cât mai multe informații referitoare la afacerea descrisă în site-ul propus.

Comments

Lasa un comentariu

chars min: 10 / chars max: 1000

captchaIntrodu literele din imagine
Click pe imagine pentru a regenera.

Cele mai cautate

alphaSearch - searched 832 times

Inregistrari: 0

Categories: 0

mobilier - searched 630 times

Inregistrari: 6

Categories: 2

stiri kanal d... - searched 394 times

Inregistrari: 0

Categories: 65

servicii it - searched 366 times

Inregistrari: 0

Categories: 48

craciun.viplus.ro - searched 172 times

Inregistrari: 0

Categories: 0

Publicitate

Calendar

October 2018
SunMonTueWedThuFriSat
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

Despre

Directoarele web sunt cataloage de resurse de pe internet, fiind specializate în categorizarea și clasificarea site-urilor, structurate pe categorii și subcategorii destinate să acopere toate sau o parte din interesele vizitatorilor.
Directoarele web sunt metode bune de a găsi parteneri de afaceri, prin înscrieri, site-ul va fi listat într-o anumită categorie din directorul web cu descriere și date de contact.

Rezultate mai bune?

Înscrierea în directoare web trebuie făcuta manual. Daca veți folosi programe automate sau semi-automate riscați ca site-ul să nu fie înscris corect, respectiv ca site-ul să nu fie aprobat/afișat în directoarele web.
Feriți-vă de directoare web care par a fi ferme de link-uri sau care ar putea face parte din rețele de site-uri care ar putea fi penalizate de Google.

De ce noi?

Verificăm de fiecare dată toate datele completate în formularul de înscriere și efectuăm modificări acolo unde este nevoie pentru a ne asigura că înscrierea va fi facută cât mai bine și că site-ul tău va beneficia de rezultatele cât mai bune.
Având în vedere volumul și experiența mare în înscrieri pe o avem, operatorii noștri reușesc să obțină o rată foarte bună de acceptare.

Contact

Dacă aveți întrebări sau sugestii, nu ezitați să ne contactați.

Utilizând formularul de contact click aici.


Top